Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Salgshester sommer 2014

For rette kjøper har vi følgende hester for salg: Reisa Yr, Reisa Rosa og Reisa Árat. Nytt 5.juni: Vi har en mulig kjøper til hoppene. Ny info kommer dersom salget ikke blir noe av!

Se mer om hestene under våre hester her 

Reisa Yr, født 2004; innkjørt, men mest brukt i ridning, blant annet på våre fjellturer med turister - har i perioder vært vanskelig å laste på henger - fungerer bra nå. Hoppe med masse sjarm og personlighet!. Har hatt to føll, 2. premiert., har en skade i et frambein fra to år tilbake, som vi i dag ikke merker noen til. Målt til 139 cm på utstilling i 2011. Pris 22.000,-

  foto: Stall Ishav/Lene Brustad

 

Reisa Rosa født 2009, trivelig unghoppe med masse mot og framdrift - sportsponnitype. Ikke kjørehest. Har hatt et føll, 3.premiert, målt til 132 cm på utstilling som 3-åring. Pris; 30.000,-

  foto. Stall Ishav/Lene Brustad

 

Reisa Árat født 2012, hyggelig og positiv unghingst e. Fagerrauen, u. Reisa Jubilea. Tømmekjørt. Pris 18.000,-

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm