Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Siste overnattingstur med Lyngshestlandet er over

Så kom de hjem, våre siste gjester på overnattingstur i regi av Lyngshestlandet, blide og fornøyde!

Takk til alle våre trivelige nye og "gamle" gjester gjennom 10 års drift!

 IMG 4344   IMG 4332

"Balsfjorddamene" som har vært på flest turer med oss gjennom årene er verdige representanter for alle våre flotte gjester.

Takk til våre eminente turledere, bedre kunne dere ikke ha vært!

IMG 4341  IMG 4348

Her representert ved Øystein og Elisabeth.

Og sist med ikke minst; takk til våre eventyrlig hærlige lyngshester som år etter år har båret kløv og folk i all slags vær og all slags terreng - så vi har kunnet ha behagelige dager på fjellet.

IMG 4347

Her ser vi Reisa Rein med kløv etter fire dager på fjellet - han er nå 16 år og har vært med som kløvhest og ridehest i alle våre driftsår.

Sist redigert torsdag, 13 august 2015 10:31
 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm