Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


God jul og godt nytt år til våre samarbeidsparter og gjester!

Vi ser tilbake på et begivenhetsrikt år hvor tildeling av Kongens Fortjenestemedalje og utstillinga Lyngshestfortellinger på Nord-Troms Museum som to store høydepunkter!

 

Vi gleder oss over samarbeid med fantastisk dyktige folk i regionen, som er glade i lyngshesten og ser vedien av den - og vi ser fram til det kommende året!

Vi gleder oss også over gode hester som er brukandes til alt - og gleder oss til flere fjellturer med bra folk og hester!

Vi håper mange benytter muligheten i romjula til å besøke utstillinga på Nord-Troms museum!: Facebook - Nord-Troms museum

Geirmund og Birgit m hester

Sist redigert fredag, 23 desember 2016 12:09
 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm