Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Lyngen Lodge ønsker samarbeid!

Lyngshestlandet og Lyngen Lodge vil prøve ut et samarbeid og tilby sledeturer med lyngshest fra vinteren 2010. 

Lyngen Lodge er et nytt, spennende og meget godt tilskudd til turistnæringa i Nord-Troms. Besøk gjerne deres meget gode hjemmesider med Graham Austick sine fantastiske bilder !

Lyngshestlandet har inngått et samarbeid med Lyngen Lodge hvor vi tilbyr sledetur med regionens egne hesterase. Det er et opplegg som passer godt for oss og fantastisk å få vise fram lyngshesten i dens rette element til gjestene på Lyngen Lodge !

 

Ta en titt på flere av bildene fra prøveturen i bilder 2009

 

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm