Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Reisa Svarten har starta sitt første stevne

Ingrid tok med Svarten på klubbmesterskapet til Nordreisa rideklubb

Dette var en god start for Ingrid og Svarten. Mesterskapet gikk i 2 klasser LC2 dressur og jammen rei de godkjent begge klassene og blei nummer 5 i klubbmesterskapet ! Vi er strålende fornøyde!

Reisa Svarten blei kastrert for noen uker siden, så de har hatt mindre enn 2 uker trening etter kastreringa og i sommer gikk han med hopper - så han er virkelig en samarbeidsvillig og fin hest.

   

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm