Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Det nærmer seg hingsteutstilling; nye bilder

Vi har bare en hingst som skal vises i år.... Reisa Àlddagas er snart klar

Reisa Àlddagas (betyr Lyn), har utvikla seg til en stor 3-åring med godt hingstepreg og særdeles gode bevegelser. Det blir spennende å vise ham fram. Det er alltid utfordrende og man veit ikke hvordan hver enkelt hingst oppfører seg. Vi håper veldig at vi både får vist fram at han er mjuk og lydig og de gode bevegelsene....

Det er interessant å kjenne godt flere av hestene bak denne hingsten. Han er jo barnebarn til Trollvik Bjarke, som står hos oss og som er en strålende brukshest.

Her finner du Àlddagas sitt fotogalleri

.  

 

 

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm