Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Vi har mista Yme

Yme fikk kolikk som ikke lot seg behandle - en legende i rasen er ikke mer

 Yme har lenge vært en levende legende i rasen, han har satt spor etter seg på  mange arenaer og mange har hatt et sterkt forhold til ham. Yme kunne brukes til alt, han hadde den fantastiske omstillingsevnen fra full fart og masse energi til den totale ro.

Du kan se et innslag fra Norge rundt om Yme her

Du kan lese om Yme som månedens hest her

Yme var en fantastisk hest for oss, som vi kommer til å savne i vår daglige virksomhet. Vi er utrulig glade og takknemlige for at vi har fått kjenne Yme og ha ham hos oss i så mange år.

 

  

 

   

 

 

 

 

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm