Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Reisa Álddagas kåra og kval II

Álddagas er en av de aller best bedømte unghingstene i rasen

Det gikk så bra som vi nesten bare hadde turt å drømme om !

 

Da blir det forhåpentligvis noen hopper på vår nye staselige avlshingst i sommer ! Gode nyheter: han skal til Helgeland i sommer og kan i tillegg ta i mot hopper hjemme i vårstasjon,  eventuelt etter endt sesong på helgeland.

Han fikk svært gode tall og en god bedømming uten en eneste negativ bemerkning, en svært god tømmekjøringsprøve og 10 på lynne og en ekstra kvalitetssløyfe fra landslaget.

 

 Her er link til dommerkortet hans

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm