Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


For ei helg!!

Váhkar fikk 1.-premie og kvalitet I, foran ikke mindre enn to andre vakre 1.-premiehingster! Álddagas blei stilt som nummer I i kval. i sin klasse og Geirmund blei æresmedlem i Landslaget - og søndag morgen var det innslag om lyngshesten på NRK P1

Noen ganger er det nesten ikke til å tro - og aldeles fantastisk - og mange vidunderlige øyeblikk - og for et miljø vi har! Og for en hesterase vi har!


Landslagets nye æresmedlem

  Dommerkort for Trollvik Váhkar ligger her

Sofie og Váhkar

Dommerkort Reisa Álddagas ligger her

Øystein og Álddagas

 Lenke til parkjøring; del av pauseinnslag under hingsteutstillinga

Lenke til Naturens verden NRK P1 28.04.2013

 

 

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm