Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.


Fra 2017 tilbyr vi ikke rideturer

 

 

Nærområdet vårt innbyr til allsidig bruk av hestene. To ganger i døgnet har vi en stor fjære i mange timer, dekt med den fineste sand. Den inviterer til strak galopp som både folk og hester har stor glede av, sommer som vinter! Vi kan komme oss raskt til fjells og i tillegg har vi skogstier med mjukt underlag og fredelige veier langs fjorden for en ride- eller kjøretur.

  Gardsbesøk, oppdragskjøring, foredrag/fortelling, jordbruksdag og andre aktiviteter: pris etter avtale

Påmelding:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Telefon 918 91 578.

Se forøvrig under Bookinginfo

Favvresorda
Utsikt mot Fávrresorda. Foto: Evald Bjerkli 
Fra Hamneidet
På veg til Maurnes 
 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm